ΚΩΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ο κωδικός για έκπτωση σας δίνει την ευκαιρία να ωφεληθείτε από τις εκπτώσεις για συγκεκριμένες κατηγορίες (Παράδειγμα: τζιν, μπλούζες, φορέματα κτλ.) Απλώς πρέπει να βάλετε τον κωδικό στο πεδίο, πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ

Πλήρη έκπτωση με τον κωδικό  για έκπτωση έχουν τα προϊόντα με σήμα: στη κάτω δεξιά γωνιά της κυριότερης  φωτογραφίας.

Περιορισμένη έκπτωση με τον κωδικό  για έκπτωση έχουν τα προϊόντα με σήμα: στη κάτω δεξιά γωνιά της κυριότερης  φωτογραφίας.

Προϊόντα χωρίς σήμα  στην κάτω δεξιά γωνιά της κυριότερης  φωτογραφίας δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν έκπτωση με τον κωδικό  για έκπτωση.

Ο κωδικός για έκπτωση μειώνει την παρούσα τιμή του προϊόντος. Αν το προϊόν έχει και άλλη έκπτωση, η προσφορά συνδυάζεται.

Τα ποσοστά της έκπτωσής από τον κωδικό έκπτωσής είναι διαφορετικά για κάθε προϊόν και καθορίζεται από την διάφορα με την αρχική του τιμή.

Κάθε κωδικός για έκπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί άπειρες φορές στην περίοδο ισχύς.

Ο κωδικός για έκπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως από εγγεγραμμένους χρήστες, έτσι και από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies επειδή είναι σημαντικά για τη λειτουργία του. Επισκεπτόμενοι, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το Γενικοί Όροι.