ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Διαδικασία για επιστροφή προϊόντος (Το δικαίωμα για άρνηση αγοράς )

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

1. Βάση τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας KOKETA.gr μπορείτε να επιστρέψετε κάθε προϊόν εντός 14 ημερών από την παραλαβή του.

2.  Αν θέλετε να επιστρέψετε τα εμπορεύματα, χρησιμοποιήστε το μενού Επιστροφές στο προφίλ σας ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τον πίνακα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας η μέσω email: [email protected]

3. Στείλτε μας το email σας, τον αριθμό παραγγελίας και τον λόγο που θέλετε την επιστροφή. Επίσης ενημερώστε μας αν επιθυμείτε αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων.

4. Μόλις λάβουμε το μήνυμα σας, θα σας στείλουμε email για επιβεβαίωση ή θα σας καλέσουμε στο τηλέφωνο και θα στείλουμε κούριερ να παραλάβει τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε.

5. Με το που έρθουν τα προϊόντα σε εμάς θα ελέγξουμε αν υπάρχει κάποια φθορά από εσάς και αν δούμε διάφορες που μειώνουν την τιμή του προϊόντος, θα σας ενημερώσουμε.

6. Αν θέλετε αλλαγή, παρακαλούμε κάντε μια καινούργια παραγγελία με τα προϊόντα που θέλετε και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

7. Σε περίπτωση που η επιστροφή πραγματοποιείται λόγου λανθασμένης παράδοσης, ελαττωματικά προϊόντα (Αν δεν αναγράφεται το ελάττωμα στην περιγραφή του προϊόντος) ή κάποια διάφορα στα μεγέθη τα έξοδα αποστολής βαρύνουν την ιστοσελίδα.

8. Σε όλες οι άλλες περιπτώσεις τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος βαρύνουν τον πελάτη και είναι 4.90 ευρώ να επιστραφούν και 4,90 ευρώ να σας έρθει η καινούργια παραγγελία

9. Αν θέλετε να εξοικονομήσετε τα έξοδα μεταφοράς, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι. Με αυτό τον τρόπο θα λάβετε  την πλήρη αξία των προϊόντων που αγοράσατε,  χωρίς καμία παρακράτηση χρημάτων.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies επειδή είναι σημαντικά για τη λειτουργία του. Επισκεπτόμενοι, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το Γενικοί Όροι.